AYDIN / DİDİM - Gazi Ortaokulu

Öğrencilerimizin Teknoloji tasarımı Dersinde Sun Shine Projesi İlgi Gördü

İşte Öğrencilerimizin dilinden "Sun Shine" Projesi

"Sun shine projesi

Projemizde Hatice KESKİN, Kardelen ERUL, Eylül SUNA, Selen BEKMEZCİ Huriye Bahar ÇAĞLAYAN yer almakta. Projemizin ilk aşamasında kestirdiğimiz tahtanın rengini beyaza boyadık. Selen ve Kardelen tahtayı boyarken Eylül ve Hatice ise apartmanı yaptı. Tahta boyanıp kuruması beklenirken Eylül apartmanı boyadı. Apartman kahverengiye boyandı. Kardelen'in isteği üzerine terasa bir havuz ekledik. Böylelikle apartmanı bitirmiş olduk. Projede yer alan parkı Eylül ve Selen pipet kullanarak yaptılar. Hatice ise karton kullanarak marketi yaptı. Eylül ve Bahar birlikte araba yolunu yaptılar. Son olarak dekoratif eşyaları yerletirerek projemizi bitirdik. Saat 12.00'de başladığımız projemizi 19:00'da bitirdik."

22-02-2022

Yayın: 22.02.2022 - Güncelleme: 22.02.2022 13:04 - Görüntülenme: 89