AYDIN / DİDİM - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

YENİ MAHALLE 831 SOKAK NO 1/A 09270 DİDİM / AYDIN
Vizyon
Okulumuzun fiziki ve insani kaynaklarını geliştirerek; Bilgi teknolojisini, üst düzeyde kullanılabilen, Görerek yaşayarak öğrenme ilkesini hayata geçirmiş , 21. yüzyılın ileri eğitin standartlarına sahip, Öğrencisiyle birlikte çevresini etkileyen , Öğretmen, öğrenci ve velisiyle bütünleşmiş çevresinde lider olduğunu bilen, Bölgesinde lider olmayı hedefleyen, Nitelikli ve örnek bir okul yaratmaktır.
Misyon
Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, Kendisi ve başkalarına değer veren, İnsan kaynaklarına saygılı, Vatandaş olarak haklarının, görev ve sorunluluklarının bilincinde, Kendi kendini yönetebilen, problem çözme yeteneğine sahip, Bilimsel akılcı düşünme yeteneği kazanmış, duygusal olarak dengeli, Evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Fikri hür, vicdanı hür bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:40 -14:50
KALORİFER
İNGLİZCE
MERKEZ OKULUDUR. TAŞIMALI DEĞİLDİR.
YENİ MAHALLE 831 SOKAK NO:1/A 09270 DİDİM/AYDIN
DİDİM İLÇE MERKEZİNDE